Skip Navigation Links

HATSU,Reyhanlı Mahalle Muhtarlarını Dinledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Reyhanlı mahalle muhtarlarına da kulak verdi.

HATSU,Reyhanlı Mahalle Muhtarlarını DinlediWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay’a hizmet etme noktasında önemli bir role sahip olan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Reyhanlı mahalle muhtarlarına da kulak verdi.
 
Mahallelerdeki eksikleri kısa sürede tespit etme, talepleri yerinde dinleme ve ortak fikirlerle çözümler geliştirmek amacıyla düzenlenen istişare toplantısına HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, HATSU Daire Başkanları ile Şube Müdürlerinin yanı sıra Reyhanlı Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.
 
Mahallelerdeki içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı ihtiyaçlarını muhtarlardan tek tek dinleyerek notlar aldıran Genel Müdür Çaparali, diğer ilçelerde olduğu gibi Reyhanlı’ya da sağlıklı ve temiz bir içmesuyu sağlamanın yanı sıra yaşanabilir bir çevre oluşturma amacıyla hazırlanan içmesuyu, kanalizasyon, yağmursuyu ve arıtma tesisi projelerini hayata geçirdiklerine dikkat çekti.
Arıtma Tesisinin Yüzde 95’i Tamamlandı
 
HATSU olarak çalışmaların kapsamlı, kalıcı ve kaliteli şekilde yapıldığına vurgu yapan Çaparali, Reyhanlı ilçesine 2 yıl içerisinde 31 bin 2019 metre içmesuyu, 19 bin 32 metre kanalizasyon ile yağmursuyu hattının döşendiğini belirterek, temiz çevreyi sağlamada büyük katkısı olacak ve maliyeti 4 milyon 300 bin TL olan Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının yüzde 95’inin tamamlandığını ifade etti.
 
Arızalara Hızlı Müdahale
 
ALO 185 İhbar ve İstek Hattı’na 2016 yılı Ocak ile Eylül ayları arasında gelen su ve kanal arızalarını anında hizmete çevirdiklerinin Genel Müdür Çaparali, Hatay genelinde 55 bin 226, Reyhanlı özelinde 4 bin 18 adet su ve kanalizasyon ile probleme müdahale ettiklerini bildirdi.
 
Muhtarla yapılan toplantıların verimine değinen Çaparali, “Hatay’daki altyapı eksiklerini daha kısa sürede tespit etme ve çözüme kavuşturmak için gerek mahalle muhtarlarımızla gerek hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Başkan Gülcü, “HATSU Muhtarlara Önem Veriyor”
 
Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü yaptığı konuşmada ise, muhtarlarla çalışmayı ve sürekli istişare toplantıları gerçekleştirmelerinden dolayı Hatay Muhtarlar Derneği adına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye teşekkür etti. 
 
Genel Müdür Çaparali’nin yanı sıra Daire Başkanları ile şube müdürlerinin muhtarları dikkate alması ve dinlemesinin muhtarlara ne kadar önem verdiklerinin göstergesi olduğunu vurgulayan Başkan Gülcü, “Yaptığımız toplantılar ile muhtarları tek tek dinleyip mahallelerdeki sorunları dikkate alarak daha kısa sürede çözmek, birbirimizi dinlemek ve anlamak amaçlanıyor” dedi.  
 
Sohbet ortamında geçen toplantıya katılan Muhtarlar, gösterilen yakın ilgi ve hassasiyetten ötürü HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye ve personellerine teşekkür etti. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile ölümsüzleştirildi.
 
 
HATSU,Reyhanlı Mahalle Muhtarlarını Dinledi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet