Skip Navigation Links

Bu üçüzler ilgi odağı

Özel İskenderun Palmiye Hastanesi'nde babalarının kucağında oturmaktan bihayli memnun üçüzler ilgi odağı oldu.

Sağlık   A+a-


Özel İskenderun Palmiye Hastanesi’nde babalarının kucağında oturmaktan bihayli memnun üçüzler ilgi odağı oldu.
İskenderun’da Oto Elektrik Ustası Emin Çapar’ın ikisi kız biri erkek üçüzlerini görenler hemen ilgi gösteriyor ve meraklarını kucaklarına alarak gideriyorlar.
Anneleri işlem yaparken babaları Emin Çapar’ın kucağında bihayli keyifli görünen üçüzlerden erkek olanı Ege, avazı çıktığı kadar ağlayarak isyan ederken erkek olarak farkını ortaya koyuyor.
Nil ve Naz bebekler tek yumurta ikizi, Ege ise ayrı yumurta ikizi olarak dünyaya gelmiş ama üçüzler olarak ortak tepki vermeyi de seviyorlar.
Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Eser Taşçı’nın sağlık kontrollerini yaptığı üçüzler, geçici olarak soğuk algınlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor.
Baba Emin Çapar, henüz 8 aylık olan üçüzlerle olan zorlu yaşamı anlatırken, işin ekonomik ve psikolojik boyutunda zorlandıklarını söyledi. Üçüzlerle neşeli saatler de geçirdiklerini belirten Baba Emin Çapar, “Hangisine ne alınırsa üçüne birden alınınca ekonomik boyutu ağır oluyor. Biri ağladığında diğerleri de uyanıyor ve biri hasta olunca diğerleri de hasta oluyor. Öyle bir durum ki, tarifi mümkün değil. İnsanlar tek çocuk büyütmekte zorlanırken biz üç çocuk birden büyütüyoruz. Çok tatlı ve sevimli olan üçüzlerimizle mutlu bir yaşamımız var” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet