Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC Sosyal Projelerle Damga Vuracak

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Veysel Cıncık, cemiyette basın toplantısı düzenlendi.

İGC Sosyal Projelerle Damga VuracakWeb
TV

Medya   A+a-

Cıncık, burada yaptığı açıklamada, ülkenin son günlerde sıkıntılı süreçten geçtiğini söyledi.
 
İGC olarak İskenderun'un da deniz kenti olması nedeniyle olta balıkcılığı projesi yapmayı planladıklarını belirtti.
 
Bu projeninde geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini aktaran Cıncık, şöyle devam etti:
 
"Sahil kentiyiz. Dolayısıyla olta balıkçılığı turnuvası yapalım diye yönetim kurulundan arkadaşlarımla görüştüm. Onlarda bu duruma olumlu baktı. Büyük ihtimalle 2 hafta içerisinde bu projeyi gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı'yla da görüştüm. Projeyle ilgili kendisi de destek vereceğini söyledi. Bu projenin farklı bir şey olacağını umut ediyorum. Bu durum sadece İskenderun'la sınırlı kalmayacak. Çevre ilçe ve illerden de katılım olmasını bekliyoruz. Bu projenin detayları konusunda da İskenderun Çevre Koruma Derneği'yle de istişare halindeyiz. Bunları da tam olarak netleştirip kamuoyuna duyuracağız."
 
- "Konut projesi devam ediyor"
 
Öte yandan Cıncık, konut projesinin devam ettiğini ifade ederek, belediye başkanı Seyfi Dingil'inde bu konuda hiç bir aksamanın bulunmadığını kendilerine söylediği bildirdi.
 
Kendilerinin başkan ile bir takım çekişmelerinin olabildiğini fakat camiaları ve kurumları bunlardan ayrı tutulması gerektiğinin altını çizen Cıncık, şunları kaydetti:
 
"İl Spor Müdürlüğü'ne bir yazı yazmıştık. Çünkü bu arazi spor arazisi olarak gösterilmiş. 'Belediye tarafından uygun görüldü spor alanında çıkartılabilir' diye anca spor müdürlüğünün de onay vermesi gerekiyor. Belediye başkan yardımcımız Mehmet Bilgin'le görüştüm. Konuyu araştıracağını ve bize bilgi vereceğini söyledi. Benim bir ahtım var ve bir çok arkadaşımda bunu biliyor. Her ne olursa olsun İskenderun Gazeteciler Cemiyeti başkanlığım süresince ben bir konut kooparatifi yapacağım."
 
Son olarak Cıncık, Hatay Medeniyetler Korosu'nun Payas Belediyesi'nin katkısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sahne alacağını hatırlattı.
 
 
İGC Sosyal Projelerle Damga Vuracak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar