Skip Navigation Links

Hatsu,Altyapıdaki Sorunları Gidermeye Kararlı

HATSU, Kırıkhan ilçesi genelinde altyapı eksiklerini ve problemlerini çözüme kavuşturma adına çalışmalarını sürdürüyor.

Hatsu,Altyapıdaki Sorunları Gidermeye Kararlı

Gündem   A+a-

Vatandaşlar tarafından ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı’na bildirilen problemleri ekiplerin anında değerlendirmeye alarak kısa sürede çözdüğüne dikkat çeken Genel Müdürlük, Barbaros Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda tıkalı olan 2 adet yağmursuyu ızgarasının temizlendiğini aktardı.   
 
İçmesuyu şebekesi olmayan noktalar içinde kent genelinde projeleri hayata geçirerek eksiklerin tamamladığını aktaran İdare, Çorum Mahallesi’nde ömrünü tamamlamış ve sık sık arızalanan içmesuyu şebekesinde ki 260 metrelik bölümünün 75’lik borularla yenilendiğini açıkladı.  
 
Vatandaşlara sağlıklı bir çevre ve yaşam alanı oluşturmak için de atıksu hattı çalışmalarını sürdüren HATSU, Fatih Mahallesi Tepebaşı Sokak’ta kanal hattı eksik olan bölgeye 40 metre kanal hattının döşendiğini ve atıksu ana muayene bacasının yerleştirildiğini kaydetti.   
 
Kırıkhan’daki atıksuların sağlıklı şekilde toplanması ve arıtılması amacıyla Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı’nın sürdüğünü hatırlatan HATSU İdaresi, Hatay’ın altyapı ihtiyacını gidermek için içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarının son hız sürdüğünün altını çizdi.  
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet