Skip Navigation Links

Dil Öğrenmek Eziyet Değil Zevk Olmalı..

Star Dil Merkezi İskenderun Özel İKEM Koleji karşısında hizmete girdi. Tecrübeli İngilizce Öğretmeni Seda Yıldız yönetiminde yine tecrübeli kadrosuyla

Dil Öğrenmek Eziyet Değil Zevk Olmalı..

Gündem   A+a-

 Star Dil Merkezi İskenderun Özel İkem Koleji karşısında hizmete girdi. Tecrübeli İngilizce Öğretmeni Seda Yıldız yönetiminde yine tecrübeli kadrosuyla öğrencileriyle buluşan Star Dil Merkezi, dil öğrenmeyi zevkli ve kolaylaştıran özel teknikleriyle öğrencilerine daha ilk günden kendini kanıtladı.
 
Ücretsiz tanıtım dersleriyle eğitim-öğretime başlayan Star Dil Merkezi, her yaş grubundan öğrencileriyle İngilizce Öğretmeni Seda Yıldız’ın dersinde buluştu.
 
7 yaşındaki çocuktan 70 yaşındaki dil öğrenmeye meraklı vatandaşa kadar her yaş grubunu bir araya getiren Star Dil Merkezi, İngilizce’nin yanı sıra, İtalyanca, İspanyolca, Almanca ve Rusça gibi dillerin eğitimini de veriyor.
 
Star Dil Merkezi Kurucusu Seda Yıldız yaptığı açıklamada şöyle dedi ;  Çevirisiz Dil Edinimi çok önemli bir teknik.  Neden çevirisiz İngilizce edindirme tekniği? Yıllardır sürekli duyduğumuz "Anlıyorum ama konuşamıyorum" oldu. Bunun sebebi dersin yanlış tekniklerle anlatılmasıdır. Merkezimizde başarı ile uygulanan teknik sayesinde amacımız dili, öğrencilerimize eğlenerek, farkında olmadan anadilimizde olduğu gibi edindirmektir. Öğrencilerimiz profesyonel kadromuz ile güzel bir aksana sahip olabilecek ve dili korkusuzca kullanabileceklerdir. Merkezimizde öğrencilerimizin dili akıcı bir şekilde konuşması garantidir.” 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet