Skip Navigation Links

Bilgi Yarışması Birincilerine Pastalı Kutlama

Arıkan; “Dörtyol’un gençliğini, geleceğini almaya ve yeniden inşa etmeye geliyor.”

Bilgi Yarışması Birincilerine Pastalı Kutlama

Gündem   A+a-

 CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP ilçe örgütleri ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Hatay HATMEK'de düzenlenen Hatay ilçeler arası Gençlik Kolları Bilgi yarışmasında birinci olan CHP Dörtyol İlçe Gençlik Kolları için geçtiğimiz hafta içerinde CHP Dörtyol Kadın Kolları tarafından bir kutlama programı tertiplendi.
 
CHP Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı kutlama programında bir konuşma yapan CHP Dörtyol Kadın Kolları Başkanı Meral Çetin; “Gençler bilgi ve birikimleriyle bizlerin gurur kaynağı olmuştur. Biz de kadın kolları olarak onların bu başarısından duyduğumuz mutluluğu paylaşmak, ilçemizin adını duyurdukları için bir teşekkür etmek istedik. Gençlik Kolları Başkanımız Onur Alp Arıkan ile ekip arkadaşları Furkan Aydın ve Emre Zafer Çelebi’yi yürekten kutluyorum.” dedi.
CHP Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu’da yaptığı açıklamada; “Bizler için oldukça önemli olan bilgi anlamında bir derece elde ederek gençlerimizin ilçe siyasetimizin adını duyurmuş olması bizlere ayrı bir şeref ve onur verdi. Bu bilgi birikimimizi ileride alanlarda ve insanlarla olan diyaloglarımızda da kullanarak halkın iktidarını kurma temennisindeyiz. Hatay siyasetinde oy bakımından baskın olan yerleri, bilgi bakımından geçmek bizim için sevindirici. Çünkü bilgi her şeyden daha önemli ve kıymetlidir. Gençlik Kollarımızda bir süre önce yaptığımız değişimin ne kadar isabetli olduğunu da kısa zaman içerisinde elde edilen bu sonuçla somut olarak da görmüş olduk. Kadın Kolları Başkanımız Sayın Meral Çetin’e de bu nazik organizasyonundan ötürü ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
CHP Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Onur Alp Arıkan’da “Başarı elbette bizler için büyük bir sevinç, ama daha büyük bir sevinçte bu başarımızın başta İlçe Örgütümüz ve Kadın kollarımız tarafından sahiplenilmesi ve takdir görmesidir” diyerek başladığı sözlerine; “Dörtyol’da uzun yıllardır siyaset arenasında gençlerin bir boşluğu söz konusu. Biz CHP gençliği olarak bu algıyı değiştirmede kararlıyız. Bizim temelde örgütlenme metaforumuz Dörtyol’un gençliğini geleceğini almaya ve yeniden inşa etmeye geliyor. Sosyal, kültürel ve eğitsel anlamda Dörtyol’da yeni bir dönem açacağız. İlçe Örgütümüzle, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte Dörtyol’da bu andan itibaren kırmızı buton görevi görmeye başlayacağız. Kimin ne derdi varsa çözümü noktasında işbirliği yaparak çözüme odaklı bir anlayış ortaya koyacağız” dedi.
 
Kutlama programının ardından hep birlikte kök hücre ve kan bağışı etkinliğine katılım sağlandı. Sonrasında ise Gençlik Kolları Başkanı Onur Alp Arıkan, Furkan Aydın ve Emre Zafer Çelebi, İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu ile birlikte Ziraat Yüksek Mühendisi Ünsal Ateşoğlu’nu ziyaret etti.
 
Ünsal Ateşoğlu gençlerin elde ettiği başarıdan gurur duyduğunu belirterek Atatürk imzalı birer kupa ile kendi yazdığı kitaplardan gençlere hediye ederek gençlere olan umudunun pekiştiğini ve yarınlara daha bir umutla bakmaya başladığını ifade etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet