Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim...

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim...Web
TV

Gündem   A+a-

HBB ZABITA EKİPLERİ, EKSİKLİKLER KONUSUNDA İHTARNAMELER VEREREK HİJYEN KONUSUNDA GEREKLİ UYARILARDA BULUNDU
 
Pastane, kasap ve gıda ürünü satan tüm işletmelerin satış reyonlarının yanı sıra üretim yapılan bölümlerinin de büyük bir titizlikle denetim gerçekleştiren HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, eksiklikler konusunda ihtarnameler vererek, hijyen konusunda da gerekli uyarılarda bulundu. Ardından kentin çeşitli bölgelerindeki kasaplarda denetim gerçekleştiren HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri vatandaşa sunulan etlerin mühürlerinin kontrol edildiği denetimlerde, hijyen, işyeri açma, çalıştırma ruhsatı, çalışan personellerin fiziki temizliği, yangın tüpü ve fiyat tarife listesi kontrolleri de kontrol etmeyi ihmal etmedi.
 
“HATAYLILARIN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ YAPABİLMELERİ AMACIYLA DENETİMLER DEVAM EDECEK”
 
Halk sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren HBB Zabıta ekipleri, Hataylıların gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri amacıyla denetimlerin devam edeceğini bildirerek esnaflara bu konuda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.
 
 
 
Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar