Skip Navigation Links

İKEM'de Kış Spor okulları Başladı

Özel İKEM Koleji Kış Spor Okulları kapsamında basketbol, voleybol, futbol ve masa tenisi branşları ile çalışmalara başladı.

İKEM'de Kış Spor okulları Başladı

Gündem   A+a-

 
                Özel İKEM Koleji Kış Spor Okulları kapsamında basketbol, voleybol, futbol ve masa tenisi branşları ile çalışmalara başladı. Yoğun ilgi gören çalışmalar, alanında uzman Antrenör ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından yürütülmekte olup, çalışmalara okul öğrencileri dışında diğer öğrenciler de katılım göstermektedir.
 
                Çalışmalar İKEM Kolejinin tesislerinde devam ediyor. Tam teşekküllü Kapalı spor salonu, içerisinde bulunan bölümlerde ayrıca plates, jimnastik, yoga,  aikido, masa tenisi, fitness salonu da bulunmaktadır. Tesis içerisinde halı sahası, tenis kortu, açık basketbol ve voleybol sahası gibi alanlar ile yüzme havuzu da devreye girecektir.
 
 Bununla beraber yeni dönemde, kort tenisi, jimnastik, gibi branşlarında yer alacağı kış spor okulları projesi, öğrencilerin akademik eğitimlerinin yanısıra sinir kas gelişimlerine yardımcı olmak, özgüven duygusunu aşılamak ve kurulan İKEM Koleji Spor Kulübüyle başarı gösteren öğrencileri lisanslı birer sporcu yapıp, kulüp ve okul müsabakalarına hazırlıyor. Birinciliklerin kurumu Özel İKEM Koleji, kattığı yeniliklerle fark yarattı, yaratmaya da devam ediyor. Konuyla ilgili olarak okulun Genel Müdürü Önder ÖZBAY; “ Yeniliklerin okulu İKEM Kolejinin yapılan ve yapılacak olan projelerle bölgeye damgasını vuracağına eminim. Bu eğitimi takip etmeye devam edin. 27 yıllık bir kurumun tecrübe ve deneyimlerini ortaya katarak geleceğe aydın bir nesil yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet