Skip Navigation Links

Samandağ Yenileniyor, Değişiyor, Gelişiyor

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde ilçe genelinde çalışmalar sürüyor.

Samandağ Yenileniyor, Değişiyor, Gelişiyor

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde ilçe genelinde çalışmalar sürüyor. Samandağ Belediyesi ilçe genelinde hasar gören cadde ve sokakları yenileme çalışmalarına devam ederek daha kaliteli yollar yapıyor.
 
Samandağ ilçesinde fen işleri müdürlüğü tarafından düzeltme işlemlerinin ardından cadde ve sokakları sıcak asfaltla,parke ile kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor.
 Zemini bozuk olan yolları genişletip, yollarda konfor sağlayan yol yapım malzemeleri  kullanılıyor. Samandağ İlçesi değişiyor, yenileniyor,gelişiyor.
 
Çevre düzenleme, yol yapım, parke kaplama, asfalt kaplama,dolgu çalışmaları,kentsel yapıyı güzelleştirme, modernize etme  kapsamında yapılan çalışmalar mahalle sakinlerince takdirle karşılanıyor.
 
Samandağ Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin 19-20 ekimde gerçekleştirdiği çalışmalar:
 
- Ataköy Mahallesinde su giderlerini önlemek için kanal temizleme çalışması gerçekleştirdi.
-Mahallelerde eş zamanlı çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Ekibi Mağaracık Mahallesi ara sokakları  ile Kuşalanı Anadolu Lisesindeki sokağa dolgu yapıldı.
-Samandağ ilçesi kültür merkezi arasındaki  kurtderesi mahallesi  mezarlık yolu bitti.
Şehit Emrah Yükler caddesinde temizlik çalışmasını gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Ekibi Mağaracık Mahallesi İstiklal Caddesinde başlattığı yol genişletme çalışmalarının ardından parkeleme çalışmalarının bitme aşamasında olduğu bildirildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet