Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Arsuz İçin Birlikte Çalışıyoruz'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çözüm ortakları olan muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla makamında ağırladı

'Arsuz İçin Birlikte Çalışıyoruz'

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  mahallelerin sorun ve çözümlerine birlikte çözüm aradığı mahalle muhtarlarını 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla makamında kabul etti.  Belediye ile halk arasında köprü görevi üstlenen tüm muhtarların Muhtarlar Günü'nü kutlayan Başkan Culha, emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı hepsine teşekkür ederek, muhtarlarla uyum içerisindeki çalışmalarının devamını temenni etti. 
"Muhtarlar, demokrasinin temel taşıdır"
Muhtarlar Günü nedeniyle yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Culha, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek, "Muhtarlarımızla birlikte Arsuz için çalışıyoruz.  Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını çözüme kavuşturmak için sizlerle sürekli işbirliği içerisindeyiz. Sürekli bir araya geliyoruz, sıkıntıları birlikte çözmeye çalışıyoruz. Özellikle köyden mahalle statüsüne ulaşan mahallelerimizdeki sıkıntıları iyi biliyoruz. Hizmet dağılımında üçlü saç ayağı ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve devlettir. Bu bağlamda sorunların çözümünde gerekli kurumlarla da sürekli istişare halindeyiz" diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Arsuzlu muhtarlar da Başkan Nazım Culha'ya kendilerine gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.   
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş