Skip Navigation Links

HBB'den Hataylı Üreticilere Büyük Destek

HBB, ürettiği ve hayata geçirdiği projelerle Hatay halkının mutluluğuna vesile oluyor.

 HBB'den Hataylı Üreticilere Büyük Destek

Gündem   A+a-

Hatay’ın sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda söz sahibi bir şehir olarak anılması için çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), ürettiği ve hayata geçirdiği projelerle Hatay halkının mutluluğuna vesile oluyor.
Hatay’ın bereketli topraklarının kent ekonomisine katkı sunmasını sağlamak amacıyla üreticilerin ihtiyaçlarına yönelik projeler üreten HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Hataylı üreticilerin gelir düzeylerini en üst seviyede tutmak için çalışmaya devam ediyor.
UZUNBAĞ, DEĞİRMENBAŞI VE GÜLDEREN MAHALLELERİNDEKİ SULAMA ŞEBEKELERİ TAMAMEN YENİLENDİ
HBB ekipleri, Samandağ ilçesine bağlı Uzunbağ ve Değirmenbaşı mahalleleri ile Antakya’ya bağlı Güldüren Mahallesi’nde uzun yıllar önce yapılmış olan ancak yerleşim alanlarının çoğalması sonucu altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla yıpranan ve verim kaybına uğrayan sulama şebekelerini yeniledi.
Uzunbağ ve Değirmenbaşı  mahallelerinde HBB ekipleri tarafından büyük titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarda; 2352 metre farklı ebatta trapez kanal, 226 metre dik kanal, 10 adet yol geçidi, 1 tabliye, 1 menfez, 1 tevzi havuzu, 1 su alım yapısı ve 36 adet tarla prizi yapılarak, üreticilerin daha sağlıklı ve ekonomik sulama yapmaları sağlandı.
Yine aynı  hassasiyet ve özenle Gülderen Mahallesi’nde çalışmalarını yürüten ekipler, 1 adet birit, 1 su alım rögarı, 5 metre dik kanal, 1010 metre trapez kanal, 1 sel geçidi, 24 adet büzlü yol geçişi, 15 metre ızgaralı dik kanal, 340 metre kanal temizliği yaparak ve 902 metre boru döşeyerek buradaki sulama şebekesini yeniledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet