Skip Navigation Links

Başkan Savaş’ın Muhtarlar Günü Mesajı

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü olması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Savaş’ın Muhtarlar Günü Mesajı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü olması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
 
Başkan Savaş mesajında, “Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiptir. Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında, önemli bir görevi yerine getirmektedirler.
 
TOPLUMSAL BARIŞ, ÖZGÜRLÜK, EŞİTLİK VE ADELET GİBİ KUTSAL DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN MUHTARLARIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
 
Mahallelerimizin, köylerimizin yani Hatay’ın her türlü ihtiyacını tespit edip, bütün kesimlerine, bütün renklerine hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi  önemli bir görevi yürüten, toplumsal barış, özgürlük, eşitlik ve adalet gibi kutsal değerlere sahip çıkan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.
Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm üretilmesi demokrasinin işleyişine önemli kazanımlar sağlayacaktır. Umuyorum ki devletimiz hizmet alanında çözüm odağı olarak gördüğümüz muhtarlarımızın ihtiyaç ve taleplerine karşılık verebilecek atılımlar gerçekleştirir. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet