Skip Navigation Links

'Çarşı Esnafının Sıkıntılarını Ve Taleplerini Dinliyor '

Meydan Çarşısı Güzelleştirme ve Koruma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

'Çarşı Esnafının Sıkıntılarını Ve Taleplerini Dinliyor '

Gündem   A+a-

 
Meydan Çarşısı Güzelleştirme ve Koruma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’teki makamında ziyaret etti.
 
DELİLOĞLU: BAŞKANIMIZ HER ZAMAN ÇARŞI ESNAFININ SIKINTILARINI VE TALEPLERİNİ DİNLİYOR
 
Çarşı esnafının sıkıntılarını ve taleplerini Başkan Savaş ile paylaşan Meydan Çarşısı Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Hüseyin Deliloğlu,”Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek sorunlarımıza çözüm bulmak amacıyla esnaflar olarak birbirimize destek olmamız gerekir. Yönetim kurulu üyelerimiz ile sık sık istişare gerçekleştirerek çarşımızın güzelleşmesi için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Başkanımız her zaman çarşı esnafının sıkıntılarını ve taleplerini dinliyor. Çarşı esnafının sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek bizlere desteğini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ederim” dedi.
 
BAŞKAN SAVAŞ,”ESNAFIMIZIN SIKINTILARINA ÇARE, EKSİKLERİNE CEVAP VERMEK AMACIYLA ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
 
Hatay’ın huzurlu ortamının sağlanmasında en büyük görevlerden birinin esnaf hemşerilerine düştüğünü belirten Başkan Savaş, Hatay’ın kalkınmasında ve geleceğe sağlam adımlar atmasında yere güvenle basan bir şehir oluşturulmasında esnaf hemşerilerimin katkısı oldukça önemlidir. Esnafımızın sıkıntılarına çare, eksiklerine de cevap vermek amacıyla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız sorunları sizler ile birlik, beraberlik ve kardeşçe çözüme kavuşturmak istiyoruz. Köklü tarihe ev sahipliği yapmış olan çarşının güzelleşmesi ve esnaflık yaparak geçimlerini sağlayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli tüm çalışmalara da destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet