Skip Navigation Links

Revize Çalışmaları ile Arızalar Önleniyor

HATSU, merkez ilçe Defne’de eskiyen ve sık sık arızalanarak su kesintilerine sebebiyet veren içmesuyu hatlarının yenilendiğini duyurdu.

Revize Çalışmaları ile Arızalar ÖnleniyorWeb
TV

Gündem   A+a-

İçmesuyu şebekesine ihtiyaç duyulan noktalarda ve problem meydana gelen şebekelerde çalışmalar yapmaya devam ettiklerini hatırlatan Genel Müdürlük,Yeniçağ Mahallesi’nde sık sık su kaybına sebep olan eski içmesuyu şebekesinin 600 metrelik kısmının 75’lik borularla yenilendiğini ve su kaybının önüne geçildiğini aktardı. 
 
İl genelinde içmesuyunda sıkıntı yaşayan bölgelerin tespit edilmesiyle birlikte projelerin özenle hazırlandığına ve hayata geçirildiğine dikkat çeken İdare, içmesuyu sıkıntısına sebep olan boru hattının yenilenmesi sonrasında bölgedeki kayıp kaçak oranında önemli bir azalma olduğuna dikkat çekti. 
 
Teknik personel gözetiminde hassas bir şekilde süren şebeke çalışmasıyla vatandaşların hem temiz suya sahip olduğunu hem kayıp-kaçakların önüne geçildiğini vurgulayan HATSU, döşenen hattın kanserojen madde içermediğini ve basınca dayanıklı boruların kullanıldığını açıkladı.
 
 
Revize Çalışmaları ile Arızalar Önleniyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet