Skip Navigation Links

Küçük Karabalık Miniklerle Buluştu

HBB Şehir Tiyatrosu, ‘Küçük Kara Balık’ adlı çocuk oyununu 16 Ekim Pazar günü Hatay Kültür Merkezi’nde minik tiyatroseverlerle buluştu

Küçük Karabalık Miniklerle BuluştuWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sanatsal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, geleceğimizin teminatı olan çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.
 
MİNİKLERE KÜÇÜK KARA BALIK İLE HEM EĞLENDİ HEM DE ÖĞRENDİ 
 
Derlemesini ve yönetmenliğini Şehir Tiyatrosu’nun başarı sanatçısı Atilla Yaprak’ın üstlendiği ‘Küçük Kara Balık’ adlı çocuk oyununda, annesiyle ufak bir derede yaşayan küçük karabalığın büyük denizlere gitmek istemesi ve bu yolda başından geçen maceralar anlatıldı.
 
Yaşanılan zorlukların üstesinden gelmenin cesaret ve inançla mümkün olabileceğini bir kez daha sahnedeki muhteşem performansları ile gösteren HBB Şehir Tiyatrosu ekibi, minikleri hem eğitici hem de öğretici oyunla buluşturmanın haklı gururunu yaşadı.
 
VELİLERDEN BAŞKAN SAVAŞ'A VE HBB ŞEHİR TİYATROSU EKİBİNE TEŞEKKÜR
 
‘Küçük Kara Balık’ adlı çocuk oyununu çocuklarıyla birlikte izlemeye gelen veliler, birbirinden nitelikli kültürel faaliyetleri geleceğimizin teminatı olan çocuklarla buluşturarak onlara tiyatro sevgisi aşılayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve HBB Şehir Tiyatrosu'nun başarılı sanatçılarına teşekkür etti. 
 
  
 
 
Küçük Karabalık Miniklerle Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet