Skip Navigation Links

Başkan Savaş Esnaf Oda Başkanlarıyla Biraraya Geldi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il genelinde düzenlediği istişareler kapsamında Esnaf Oda Başkanları ile bir araya geldi.

Başkan Savaş Esnaf Oda Başkanlarıyla Biraraya Geldi

Gündem   A+a-

Antakya Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi  hizmet  binasında gerçekleştirilen istişare toplantısına,  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar, Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, Antakya Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Ali Kanlı, Antakya Oto Tamirciler ve Elektrikçiler Odası Başkanı Nizar Hayzaran, Kaynakçılar-Tornacılar ve Tesviyeciler Odası Başkanı Zeki Buru, Metal Sanayi Sitesi Başkanı Abdullah Zorlu, Hatay Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hikmet Öğreten katılım gösterdi.
“HATAY’IN HER İLÇESİNDE ÇALIŞMALARIMIZI EŞİT VE ADİL BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” 
Esnafın refah düzeyinin şehrin gelişimine de büyük katkıları olacağını ifade eden Başkan Savaş,” Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın sorunlarını dinliyor ve çözümü için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Hatay’ın her ilçesinde çalışmalarımızı eşit ve adil bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Yapılan her şey Hatay’ın huzuru için. Burada herkes Hatay’a yakışır bir şekilde birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olmalı, birbirlerinin kusurlarını kapatmalı. Bizlerin görevi de sizlerin istek ve taleplerini öğrenerek en kısa sürede çözüme kavuşturmaktır “ ifadelerini kullandı.
BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Gerçekleşen istişare toplantının sonunda oda başkanları, kentin geleceğine yönelik çalışmalarına hiçbir siyasi kaygı gütmeden devam eden Hatay  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet