Skip Navigation Links

İnsana, Çevreye Ve Geleceğe Yatırım

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Çevreye duyarlı, insan odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor.

İnsana, Çevreye  Ve Geleceğe Yatırım

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Çevreye duyarlı, insan odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Nehir,Doğayı,çevreyi korumak,gelecek kuşaklara sağlıklı, temiz bir çevre bırakmak hedefiyle insan ve çevre dostu kampanyalara ön açıyor. Samandağ Belediyesi Çevre koruma ve Kontrol müdürlüğü bu ilkeler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
 
SAMANDAĞ BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR
-İlçemizde bulunan müesseselere bitkisel atık yağ’ın toplanmasıyla ilgili protokol imzalandı. Bu müesseselerin atık yağları toplandı.
-İlçemizde bulunan atık lastikler ilgili işletmelerle protokol imzalanarak,atık lastikler toplantı.Atık lastiklerin doğaya verdiği zararlar ve geri dönüşüme kazandırılmasının önemi anlatıldı.
 
-Okullara ve resmi kurumlara iç mekan kutuları dağıtılarak geri dönüşüme kazandırılması gereken  kağıt,ambalaj,pil,şişe gibi öğelerin ayrıştırılarak kutulara geri dönüşüm kutularına konulmasının önemi anlatıldı.
-İlçemizde bulunan Mühendis Suphi Güzey ilkokulu 262 öğrenciye, Ulubatlı Hasan ilk – ortaokulu 572 öğrenciye ambalaj atıklarıyla ilgili sunumlar yapıldı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet