Skip Navigation Links

MÜSİAD Ekonomi Değerlendirmelerinde Bulundu

Yönetim kurulu ve şube üyelerinin katılım sağladığı Ekonomi değerlendirmeleri başlıklı bilgilendirme toplantısını sundu.

MÜSİAD Ekonomi Değerlendirmelerinde Bulundu

Gündem   A+a-

 
Şube Başkanı Fatih TOSYALI, Yönetim kurulu ve şube üyelerinin katılım sağladığı Ekonomi değerlendirmeleri başlıklı bilgilendirme toplantısını Ekonomist Hikmet BAYDAR sundu.
 
MÜSİAD Hatay şubesi dernek binasında gerçekleştirilen toplantı da Mali piyasalarda gelişmeler ve 15 Temmuz sonrası ekonomik beklentiler, Şirketlerde nakit sorunu ve çözümü, Şirketlerde varlık ve yükümlülük yönetimi, Türkiye’de foreks gerçeği gibi önemli konularda üyelere detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.
 
Şube Başkanı Fatih TOSYALI, yapmış olduğu açıklamada; Piyasalarda yaşanan gelişmeler ve beklentiler bölgemizde faaliyet gösteren tüm esnaf ve iş adamlarımızca merakla izlenmekte ve takip edilmektedir. Ekonomist Hikmet BAYDAR ile geçen yılda iki defa bir araya gelerek üyelerimize ve bölgemizdeki iş adamlarına ekonomi hk çeşitli değerlendirmelerde bulunmuştuk. Bu birlikteliğimizde de Hikmet BAYDAR tüm bilgilerini ve değerlendirmelerini üyelerimize samimi bir ortamda aktararak işlerinde almaları ve izlemeleri gereken pozisyonları anlatmıştır. Faydalı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdiğimiz kanaatindeyiz. Dedi.
 
Toplantı soru cevap şeklinde devam etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet