Skip Navigation Links

Araştırma Hastanesine Yeni Hekimler Atandı

Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine yeni uzman hekimler atandı.

Sağlık   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine yeni uzman hekimler atandı. Atanan yeni hekimler ile toplantı yapan rektör Canda “Araştırma hastanesinde yeni teknolojik gelişmeleri uygulamaya koyuyoruz. Bu teknolojik yeniliklerin uygulana bilmesi için insan kaynakları çok önemlidir. Bu nedenle en yeni bilgiler ile donanmış genç hekim arkadaşlarımızı hastanemizi kazandırıyoruz”.

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda yaptığı açıklamada hastanenin yeni yerine taşınması ile bölgenin sağlık merkezi konumuna geldiklerini, bölge insanının gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek “Halkımızın yoğun ilgi göstermesi verdiğimiz hizmet kalitesini ortaya koymaktadır. Hastanemiz dinamik bir hastanedir. Sağlık alanında gelişen teknolojileri yakından izliyoruz. Teknolojinin getirilmesi ne kadar önemliyse onu yorumlayacak, tanı koyacak hekimlerde çok önemlidir. Bu nedenle hastanemizi bilgi donanımı yüksek, çalışkan hekimler ile güçlendiriyoruz. Bugün aramıza katılan hekim arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yeni göreve başlayan hekimler şunlardır: Yrd. Doç. Dr. Raif Özden (Ortopedi ve Travmatoloji), Yrd. Doç. Dr. Uğurcan Keskin (Göz Hastalıkları), Yrd. Doç. Dr. Dilenk Benk Şifleler (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Yrd. Doç. Dr. Fatmagül Başarslan (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları), Yrd. Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim (Göğüs Cerrahisi), Yrd. Doç. Dr. Işıl Davarcı (Anesteziyoloji ve R.), Yrd. Doç. Dr. Ali Karakuş (Acil Tıp), Yrd. Doç. Dr. Akın Aydoğan (Genel Cerrahi), Yrd. Doç. Dr. Füsun Aydoğan (Nükleer Tıp), Yrd. Doç. Dr. Kazım Tuzcu (Anesteziyoloji ve R.), Yrd. Doç. Dr. Esra Ayhan Tuzcu (Göz Hastalıkları), Yrd. Doç. Dr. Cahide Yılmaz (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları)
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet