Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz, Başkan Culha ile Değişiyor ve Güzelleşiyor

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül’den, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya sahil yürüyüş yolu teşekkürü

Arsuz, Başkan Culha ile Değişiyor ve GüzelleşiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül’ü  makamında konuk etti.  Arsuz'un yanı sıra ülkedeki siyasi, sosyal ve ekonomik durumun da değerlendirildiği ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül, Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu'ndan dolayı Başkan Nazım Culha'ya teşekkür etti.
 
"Arsuz'daki değişiklikler görülüyor"
 
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül, Arsuz'un kentleşme yolunda yapılan yatırımlarla ciddi anlamda değiştiğini belirterek, "Sahil yürüyüş yolundan insanlar geçiyor, kaynaşıyor,orada oturanların evleri daha çok değerleniyor ve Arsuz'un güzelliklerini daha rahat görüyorlar, ayrıca evlerini de daha çok güzelleştiriyorlar.  Bu projeye başta herkes karşı çıkmış olsa da şu an herkes çok memnundur. Yürüyüş Yolu, ekilen ağaçları, çöp kutuları , bankları ile gerçekten mükemmel bir proje. Ben de Arsuz'da Gümüşkent'te oturuyorum. Sizi, sahil yürüyüş yolundan dolayı teşekkür etmek için ziyaret ettim. Arsuz'un ciddi anlamda değiştiğini görüyoruz. Arsuz'u kent kimliğine kavuştururken verdiğiniz mücadelede bizim de üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız. Sizin emrinizdeyiz" dedi.
 
Sahil Yürüyüş yolu etap etap ilerliyor
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, Cengiz Gül'ü yakından tanıdığını ve verdiği emek mücadelesine de yakından şahit olduğunu dile getirerek, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Sahil Yürüyüş Yolu'n çalışmasının ikinci etabının Karaağaç Mahallesi'nde devam ettiğini dile getiren Başkan Nazım Culha, "Arsuz'un bir bütünü sahil şeridi üzerine kurulmuş. Arsuz'dan sonra 2. etap sahil yürüyüş yolumuzu ilçemizin en büyük yerleşim birimi olan Karaağaç Mahallemizde gerçekleştiriyoruz.  Burada iki adet sosyal tesisimizin temeli atıldı, inşaatlarımız hızla ilerliyor. Büfe, soyunma kabinleri, kafeteryası, duş ve pergolaları olan tesislerimizin tamamlanmasıyla Arsuz halkımızın yanı sıra, Karaağaç Halkımız da özlediği tesise kavuşmuş olacak” dedi. 
 
 
 
Arsuz, Başkan Culha ile Değişiyor ve Güzelleşiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş