Skip Navigation Links

'Hedefimiz Üst Sıralarda Yer Almak'

Sakarya Spor'u, Payas 15 Temmuz Şehitler stadında 1-0 mağlup etmesinin yankıları devam ediyor.

'Hedefimiz Üst Sıralarda Yer Almak'

Gündem   A+a-

 
Payas Spor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin,
"HEDEFİMİZ ÜST SIRALARDA YER ALMAK"

Hafta sonu Spor Toto 3. Lig 3. Grup karşılaşmasında Payas Spor sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Sakarya Spor'u, Payas 15 Temmuz Şehitler stadında 1-0 mağlup etmesinin yankıları devam ediyor.

Güzel futbolla 3 puan kazanan, Güney ekibinin teknik patronu 
Mehmet Seçkin,Bu sezonki hedeflerine de değinen Seçkin, "850 bin TL ile bir takım oluşturduk. Hedefimiz bu sezon ilk olarak Lig'de kalmak, Play-Off ve şampiyonluk yarışında da şartlar sağlanırsa olmak isteriz. Ligin en genç takımıyız. Ben antrenörlük yaşamımda, güzel oyun ve izleyenin zevk aldığı futbol bununla birlikte yeni jenerasyonların ülke futboluna hizmet ettiği anlayışa sahibim. İnşallah bu ilkeler ile başarıya ulaşırım. Sizlere de teşekkür etmek istiyorum. Alt liglere gösterdiğiniz önemden dolayı, umarım alt liglere ilgi artar. Bizlerde hem izleyenin hem de biz antrenör ve futbolcuların zevk aldığı oyunlar sergileriz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Lig'de 7 karşılaşmada 3 galibiyet , 2 beraberlik ile 1 mağlubiyet alan Payas, 11 puanla 6. sırada yer aldı. İskenderun takımı, Lig'de favori olarak gösterilen ve transfer dönemi yüksek bütçeler harcayan Sakaryaspor ve Afjet Afyonspor'u mağlup ederek göz doldurdu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet