Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Güven:Azimle Elde Edilmeyecek Başarı Yoktur..

HBB spor dallarının tamamında gösterdiği yoğun çalışma programıyla ilimizin spor kenti olma yolundaki temellerini oluşturuyor.

Güven:Azimle Elde Edilmeyecek Başarı Yoktur..Web
TV

Spor   A+a-

Gelecek nesillerin sportif ve sağlık dolu bir yaşam sürdürebilmesi adına Hatay Büyükşehir Belediyesinin sağladığı imkanlar dahilinde erkek voleybol takımı yoğun antrenman çalışmalarını sürdürüyor. 
HBB Spor Kulübü ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Serdar Güven Erkek Voleybol Takımını ziyaret ederek, antrenman öncesi sporcularla bir araya geldi.
HBB KULÜP BAŞKANI SERDAR GÜVEN, AZİMLE ELDE EDİLMEYECEK BAŞARI YOKTUR
Gerçekleşen ziyarette sporcular ve teknik heyetle sohbet eden Kulüp Başkanı Güven, diğer spor dallarında olduğu gibi voleybolda da Hatay’ın adını duyurarak başarılı sonuçlar elde edeceklerini belirtti. Güven, sporcuların antrenmanlarda sergilediği atiklik ve başarılı hamlelerini maçlarda da görmek istediğini ifade etti. Erkek Voleybol Takımının güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirten Başkan Güven, azim ve inançla elde edilmeyecek başarının olmadığının altını çizdi. Sporcuları motive eden cümleler kuran Kulüp Başkanı, takımın hak ettiği yere emin adımlarla ilerlediğine inancının tam olduğunu vurguladı. 
HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, sporcularla gerçekleştirdiği sohbetin ardından antrenman çalışmalarını izledi.
 
 
 
Güven:Azimle Elde Edilmeyecek Başarı Yoktur.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş