Skip Navigation Links

Down Sendromlu Çocuklarla Mutlu Bir Gün

Down Kafe’deki kahvaltı programına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de katıldı.

Down Sendromlu Çocuklarla Mutlu Bir Gün

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi tarafından sahil kordonu üzerinde yaptırılan ve Engelsiz İskenderun Derneği'ne devredilen Down Cafe'de Ekinciler Holding tarafından kahvaltı programı düzenlendi.
 
Bugüne kadar onlarca sosyal sorumluluk projesine katkı vererek farkındalık yaratmak için çalışan Ekinciler Holding bünyesindeki şirketler, İskenderun’da kuruluşu ve işletme mantığıyla çok önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getiren Down Kafe’de bir araya geldi.
 
Down Kafe’deki kahvaltı programına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de katıldı.
 
Ekinciler Demir Çelik A.Ş.'den 40 kişilik idari personelin katıldığı kahvaltı programıyla ilgili açıklamada bulunan Ekinciler Holdingi Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, organizasyonu down sendromlu bireylere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.
 
Recep Ekinci, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil’in çabalarıyla oluşturulan Down Kafe projesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Down sendromlu çocuklara sahip çıkılması gerektiğini belirten Ekinci, programda down sendromlu çocuklarla güzel dakikalar geçirdiklerini belirtirken, kahvaltı programında bir yandan servis yaparken diğer yandan sempatik tavırlarıyla misafirlerle şakalaşan çocukların dünyasına girmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet