Skip Navigation Links

Sosyal Merkez Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in girişimleriyle başlatılan mağaracık Sosyal Merkez çalışmasının yapımı HBB işbirliğiyle sürüyor

Sosyal Merkez Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in girişimleriyle başlatılan mağaracık Sosyal Merkez çalışmasının yapımı HBB işbirliğiyle sürüyor. Samandağ Belediyesinin mülkiyetinde olan Mağaracık eski belde belediye binasının yıkımından sonra gerçekleşen inşaat çalışmalarını Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı yerinde incelediler.
Mağaracık Sosyal Merkezin mahallenin sosyal, kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede inşa edildiği belirtilerek, kadın, yaşlı, engelli, çocuk ve toplumun her kesimini kapsayacağı belirtildi.
 
Mülkiyeti Samandağ Belediyesine ait olan Mağaracık eski belediye Hizmet binası Belediyecilik hizmetleri, sosyal, kültürel, spor faaliyetleri ile ilgili sosyal merkez yapılmak üzere Büyükşehir Belediyesine üç yıllığına tahsis edilmişti. Yapı içerisinde Fitness salonu, eğitim sınıfları, muhtar zabıta odası, 200 metrekarelik çok amaçlı salon,teras bulunacağı ifade edildi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet