Skip Navigation Links

Yaşlı Hemşerilerini Unutmuyor

Başkan Savaş, hemşerisi Hüseyin Sarıkaya’yı kazandığı ödülden dolayı tebrik etti.

Yaşlı Hemşerilerini Unutmuyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, TÜRYAK Yaşlılar Konseyi Derneği tarafından örnek kıdemli vatandaş seçilen Dörtyollu hemşerisi Hüseyin Sarıkaya’yı evinde ziyaret etti.
 
Dünya Yaşlılar Günü olan 1 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da düzenlenen törende 63 örnek kıdemli vatandaş arasında yer alarak bu ödüle layık görülen Hüseyin Sarıkaya, Başkan Savaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
HÜSEYİN SARIKAYA: ÖDÜLÜ TÜM HATAY’A ARMAĞAN EDİYORUM
 
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yaşlı vatandaşlara karşı her zaman hassas ve düşünceli davrandığını belirten ve bunun için teşekkürlerini ileten Sarıkaya, kazandığı ödülü tüm Hatay’a armağan ettiğini ifade etti.
 
BAŞKAN SAVAŞ: YAŞLI VATANDAŞLARIMIZ İÇİN PROJE VE HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
 
Gerçekleşen ziyaretle ilgili düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, yaşlı vatandaşların yaşam kalitesini yükselterek toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla ürettikleri projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.
 
Yaşlı bireylerin temel ihtiyaçları doğrultusunda proje ve hizmet üretmeye devam edeceklerini de belirten Başkan Savaş, hemşerisi Hüseyin Sarıkaya’yı kazandığı ödülden dolayı tebrik etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet