Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sosyal Marketler Ekmek Dağıtımına Başladı

Kentin dört bir yanında açtığı sosyal marketler ile ihtiyaç sahibi vatandaşları sosyal yardımlarla buluşturmaya ve destek vermeye devam ediyor.

Sosyal Marketler Ekmek Dağıtımına Başladı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kentin dört bir yanında açtığı sosyal marketler ile ihtiyaç sahibi vatandaşları sosyal yardımlarla buluşturmaya ve yardım eli uzatarak destek vermeye devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde üreten ve paylaşan toplum olma yolunda sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olarak faaliyet gösteren sosyal marketler, Hatay halkının ihtiyaçlarını gidermek amacıyla toplumsal yardımlaşma bilinciyle hareket ediyor.
 
SOSYAL MARKETLERDE EKMEK DAĞITIMINA BAŞLANDI
 
Hayırsever vatandaşlar ve HBB aracılığıyla,  sosyal market şubelerinde biriken bağışlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, kıyafet, ev eşyası, temel gıda maddeleri olarak dönüyor. HBB bünyesindeki sosyal marketlerde insani gıda ihtiyaçlarının en temel maddesi olan ekmek, vatandaşlarla buluşturuluyor.
 
KIRTASİYE MALZEMELERİ, İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE HBB ARACILIĞIYLA TESLİM EDİLDİ
 
İl genelindeki sosyal market şubelerinde, okullarda eğitim gören öğrencileri okul çantası, kırtasiye araç gereçleri ve okul kıyafetleriyle buluşturan HBB, geleceğimizin teminatı çocukları mutlu etti.
 
SOSYAL MARKETLER İL GENELİNDE YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEK
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğinde üreten ve paylaşan toplum olma yolunda sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olarak hizmet veren sosyal marketler,  ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini gidererek yüzleri güldürmeye devam edecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş