Skip Navigation Links

Dörtyol'un Ulaşım Ağı Masaya Yatırıldı

HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,kentin sosyal,kültürel ve ekonomik dinamikleri olan esnaf,oda ve dernek temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Dörtyol'un Ulaşım Ağı Masaya Yatırıldı

Dörtyol   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamikleri olan esnaf, oda ve dernek temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
 
Hatay’ın altyapısından sosyal yaşam zenginliğine, üstyapısından ekonomik kalkınmasına kadar her alanda gelişim göstermesi için yoğun çaba harcayan HBB Başkanı Savaş, 11 Ekim Salı günü Dörtyollu esnaf, oda ve dernek temsilcileriyle buluştu.
 
DÖRTYOL’UN ULAŞIM AĞI MASAYA YATIRILDI
 
Dörtyol Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Derneği ve S.S. 7 Nolu Kooperatif  başkan ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Savaş, Dörtyol’un ulaşım ağını masaya yatırarak, yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması adına atılması gereken tüm adımlar tek tek atılacağının altını çizdi. Hatay’ın her ilçesinde ulaşımda yaşanan sorunlara Ulaşım Master Planı çerçevesinde çözümler ürettiklerini belirten Başkan Savaş, projelerin birer birer hayata geçtiğini ifade etti.
 
BAŞKAN SAVAŞ: HBB’NİN PROJELERİ İLE ESNAFIN, ÇİFTÇİNİN, ZANAATKÂRIN YÜZÜ GÜLECEK
 
Dörtyollu esnaf ve sanatkârların sorunlarına da hassasiyetle eğilen Başkan Savaş, HBB’nin ürettiği ve hayata geçirdiği her projenin Hatay halkının refahı ve mutluluğu adına atılan en somut adımlar olduğunu belirtti. Esnafın yaşadığı maddi ve manevi tüm sıkıntılara sırt çevirmeden kulak verdiklerini ifade eden Başkan Savaş, Hatay’ın tanıtımı için attıkları adımların karşılığını alacaklarını ve bununla birlikte esnafın, çiftçinin, zanaatkârların yüzünün yeniden güleceğine olan inancını yineledi. 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet