Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Defne Toplantısı

Defne Hastanesi Yonetim Ve Doktorları Samandağ Muhtarları İle 8 . Kez Buluştu

Defne Toplantısı

Gündem   A+a-

 
Defne Hastanesi Samandağlı Muhtarlarla buluştu. Samandağ Deniz Sahilinde bulunan Dervişan  tesislerinde gerçekleşen etkinliğe Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Katıldı.
 
Başkan Nehir  etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada:”Defne hastanesi 8 yıl önce hizmete girdi.O dönemlerde cesur bir yatırımdı. Her geçen gün hizmet çıtasının yükseldiği,sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliğin daha kolay olduğu bir döneme doğru gidiyoruz. Defne hastanesinden her zaman kaliteli hizmet aldık. Biz buradaki varlıklarıyla,hizmetleriyle mutluyuz.Hasta olduğumuz zaman hem müteşebbis,hem bilim insanı olan doktorlarımız en iyi şekilde görevlerini yerine getiriyorlar.Umarım  cesaret gösterip yatırım yapan ve  bu sektörde var olan hastanelerimiz hizmet çıtasını yükseltir,arzu edilen trendi yakalarlar.Böylece Hem sizler hem sizlerin hizmet etmekle mükellef olduğu seçmenleriniz ,arkadaşlarınız,yakınlarınız aynı kalite de hizmetten faydalanırlar.Bizlere düşen görev güzellikleri paylaşmak,niteliği,kaliteyi,vasfı ifade etmek.   Bizleri burada sizlerle buluşturdukları için  defne hastanesi yönetimine  teşekkür ediyorum.”dedi.
 
 Defne Hastanesi Genel Müdürü Fazıl Altınay Konuşmasında:” Defne Hastanesi sizlere daha iyi ,daha kaliteli bir hizmet verebilmek için her geçen gün büyüyor yeni yatırımlar yapıp hizmet ağını genişletiyor. Sizlerin de bildiği gibi Hastanemiz bölgemizde anjiyo ve açık kalp cerrahisi yapan ilk merkezdi. Tam teşekküllü kalp ünitesinden sonra yine bölge için hayati öneme sahip “Kanser merkezi” ni kurup faaliyete geçirdik. Kanser hastalarımız daha önce tedavi için diğer illere gitmek zorundaydı, hastalıktan zaten bitkin düşmüş bedenler tedavi umudu ile maddi manevi yıpranıyorlardı. Defne hastanesi hasta ve yakınlarının bu mağduriyetlerinin önüne geçti. Çok ciddi harcamalarla yüksek donanımlı cihazları hastanemize katarken , bölgede tanınan isim yapmış konularında uzman değerli hekimleri bünyesine kattı.
 
 Defne Hastanesinde hedef, bölgede verilmeyen sağlık  hizmetlerini sunup hastaların başka illerde tedavi olma mağduriyetlerini gidemek. Hastanemiz de bu hizmetlerin verilmesini sağlamak. Bunun için yan dallarda üniteler açmaya başladık. Yine Özel Hastanelerde bir ilki gerçekleştirip  Gastroentroloji ve Endokrinoloji  bölümünü kurduk .
 Defne Hastanesi baktığı hasta sayısı , hizmet çeşitliği ile  “kamu” ya mal olmuş bir hastane. Özel Hastane ayrıcalığı ile kamusal görev yapıyoruz . Siz  Muhtarlarımız da kamusal bir iş üstlenmiş durumdasınız , hatta bir çok muhtar yasada belirtilen işin çok dışında insanların her türlü hizmetine koşuyor. Muhtarlarımızın görüş ve önerilerine her zaman açığız. Muhtarlarımız Defne Hastanesini Hastaneleri olarak bilsinler bizler her zaman onlara desteğe hazırız. Muhtarlarımızdan ricamız çevrelerine Hastanemizi anlatsınlar Hastalar Defne Hastanesine uğramadan diğer illeregitmesinler.Sağlık hizmet  kalitesinin belirleyici gücü Hekim emeğidir. Son bir yılda biri birinden değerli mesleklerinin zirvesinde Hekimleri kadromuza katmaktan büyük bir onur duyduk. Aşağıda ismi yazılı Doktorlarımız Hastanemizde hasta kabulüne devam etmektedir .
 
Radyasyon Onkolojisi Uzmanı  :  Dr. Cem Parlak,Medikal Onkoloji Uzmanı          :  Dr. Cemile Karadeniz
Onkoloji Cerrahisi Uzmanı         : Doç.Dr. Sabahattin Aslan,Endokrinoloji Uzmanı                 : Doç. Dr. Kemal Ağbaht,Kardiyoloji Uzmanı                      : Doç.Dr . Nihat Şen,Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı   : Doç.Dr. Celalettin Karatepe,Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı   : Prof.Dr. Orhan Veli Doğan,Gastroenteroloji Uzmanı           : Prof.Dr. Ümit Bilge Doğan,
Kulak Burun Boğaz Uzmanı      : Prof.Dr. Ertap Akoğlu
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş