Skip Navigation Links

Avrupa'da İlk Derecesini Aldı

Çeşitli dallarda elde edilen başarıların ilimize taşınması ve ilimizin bir spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlemesiyle devam ediyor.

Avrupa'da İlk Derecesini Aldı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB) sportif anlamdaki atılımı, çeşitli dallarda elde edilen başarıların ilimize taşınması ve ilimizin bir spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlemesiyle devam ediyor. 
 
Geleceğimiz olan çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı bir geleceğin oluşturulması ve milli takımlara ilimizden sporcular kazandırmak amaçlarıyla spora ve sporcuya verdiği desteklerle gündemden düşmeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın emekleri bu kez MuayThai spor dalında elde edilen başarıyla sonuca ulaştı. 
 
HBB MUAY THAİ SPORCUSU BAŞARISIYLA MİLLİLİK BELGESİ ALMAYAHAK KAZANDI
 
HBB Spor KulübüMuayThai Takımı’nda büyük başarı elde eden Ebru Bildik adlı sporcumuz,6 Ekim 2015 yılında Marmaris’te düzenlenen MuayThai Avrupa Şampiyonası’ndaYıldız Kızlar Kategorisi’nde Hollandalı rakibini devirerek kazandığı başarı sonucunda ‘Millilik Belgesi’ almaya hak kazandı.
 
YANIK: SPORCUMUZ MÜTHİŞ BİR PERFORMANS GÖSTEREREK AVRUPA’DA İLK DERECESİNİ ALDI
 
HBB MuayThai Takımı Antrenörü Mehmet Yanık, “Sporcumuz müthiş bir performans göstererek Avrupa’da ilk derecesini aldı veHatay’ın gururu oldu. Başarılarından dolayı sporcularımı kutluyor, her anlamda takıma desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanımız Serdar Güven’e takımım adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet