Skip Navigation Links

HBB Kick Boks Takımından Üstün Başarı

HBB, gençleri sağlıklı bir geleceğe hazırlamak amacıyla her alanda olduğu gibi spor alanında da onların yanında olmaya devam ediyor.

HBB Kick Boks Takımından Üstün Başarı

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Akmancalar Spor Kulübü ile birlikte 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlediği Demokrasi ve Zafer Kupası’nda başarıdan başarıya koştu.
 
HBB SPORCULARI BAŞARILARIYLA ŞAMPİYONAYA DAMGA VURDU
 
8-9 Ekim tarihlerinde Hatay Toki Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya Hatay genelinden 7 takım ile 215 sporcu katıldı. 4 farklı kategoride düzenlenen şampiyonada HBB Kick Boks Takımı, 1 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük kazandı. HBB’yi temsilen turnuvaya katılan 32 sporcu, 15 birincilik, 7 ikincilik ve 7 üçüncülük elde ederek, toplamda 29 madalya almaya hak kazandı.
 
ANTRENÖR MURAT AKMAN: SPORCULARIMI YÜREKTEN KUTLUYORUM
 
Hatay Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Takımı Antrenörü Murat Akman, “Sporcularım müthiş bir performans göstererek turnuvaya damga vurdular. Bu başarı performansıyla takımımız ulusal ve uluslararası turnuvalara her zaman hazır olduğunu gösterdi. Başarılarından dolayı sporcularımızı kutluyor, her anlamda takıma desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Spor Kulübü Başkanımız Serdar Güven’e takımım adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet