Skip Navigation Links

Entrikalı Dolap Komedyası Prömiyere Hazır

HBB Şehir Tiyatrosu,14 Ekim Cuma günü sahneleyeceği ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ adlı muhteşem bir tiyatro oyunuyla açacak.

Entrikalı Dolap Komedyası Prömiyere Hazır

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2016-2017 yeni tiyatro sezonunu; mutfağında bin bir emekle hazırladığı ve 14 Ekim Cuma günü sahneleyeceği ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ adlı muhteşem bir tiyatro oyunuyla açacak. 
 
2 PERDELİK KOMEDİ OYUN YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan, 2015-2016 sezonu boyunca yetişkinlere ve çocuklara yönelik oyunlarıyla Hatay halkının gönlüne taht kuran Şehir Tiyatrosu, birbirinden iddialı oyunlarıyla yeni sezona da damga vurmaya hazırlanıyor. Şehir Tiyatrosu, oyun yazarı Yunus Emre Gümüş’ün kaleme aldığı, Ahmet Yapar’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ adlı 2 perdelik komedi oyunu ile yeni sezona merhaba diyecek.
 
MUHTEŞEM OYUN 14 EKİM CUMA GÜNÜ HATAY KÜLTÜR MERKEZİ’NDE 
 
Sosyal ve kültürel alanda birbirinden güzel  etkinlikleri  Hatay halkı ile buluşturmayı amaçlayan HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları tarafından hazırlanan, iki hırsız, bir eski koca, bir katil ve bir ölüyle aynı evde, bir dolap etrafında nasıl kendi dolaplarını çevirdiklerinin sahneye yansıtılacağı oyun, 14 Ekim Cuma günü Hatay Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.
 
HBB Şehir Tiyatrosu’ndan yapılan açıklamada, oyunun davetiyeli ancak her zamanki gibi ücretsiz olduğunu vurgulayarak, doyasıya gülmek isteyen tüm sanatseverlerin bu muhteşem tiyatro oyununa davetli olduklarını belirtti. Davetiye, HBB Şehir Tiyatrosu’nun Çekmece Mahallesinde yer alan ana binasından temin edilebilecek. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet