Skip Navigation Links

ATSİAD Kongreden Güçlenerek Çıktı ..

ATSİAD’ta Güven Veren Yönetim..

 ATSİAD Kongreden Güçlenerek Çıktı .. Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’da iş dünyasının önemli bir bölümünü çatısında barındıran Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD), olaganüstü genel kurulunu gerçekleştirdi.
Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurula üyelerin ilgisi her zamankinden fazla oldu. Derhek üyelerinden 80 kişiden 51’inin katıldığı ve şehir dışı ile yurt dışında olan üyelerin selam ve sevgilerini göndererek destekledikleri genel kurul, divan teşkiliyle başladı. 
Genel kurulda divan başkanlığını Suphi Özay, katip üyeliklerini Hakan Mazman ile Fevzi Sevinçli yaparken, saygı duruşu ve Fatin Bereketoğlu yönetiminde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
 Yönetim kurulu adına teşekkür konuşmasını yapan Züher Bulgurcu, yoğun katılım nedeniyle üyelere teşekkür etti.
Dilek ve Temenniler bölümünde konuşan ATSİAD Onursal Başkanı Şahap Yılmaz ise hedeflerini belirlemiş, aktif çalışan, bölgesine, işdünyasına ve insanına hizmet eden bir dernek beklentisini aktardı.
Aynı zamanda bir danışma kurulunun oluşturulması önerisinin de tartışıldığı ve üyelerin desteğiyle karara bağlandığı genel kurulda ATSİAD yeni yönetimiyle güçlenerek çıkmış oldu. 
Yapılan konuşmalarda, yeni yönetim kurulunun hedeflere odaklı, bölge ekonomisinin nabzını tutan ve sorunların bertaraf edilmesinde rol alan, sosyal sorumluluk projelerinde aktif hareket eden bir yönetim kurulu olacağı umudu dikkat çekti. 
Uyum içinde oy birliğiyle açık oylamayla seçilen yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; 
YÖNETİM KURULU ASİL
 
1-Zülher BULGURCU 2-M.Fatin BEREKETOĞLU 3-Haşim SAĞIR 4-Salim KÖYBAŞI 5-Gülden ÖZDEMİR   6-Mehmet PARLAR 7-Yusuf YILMAZ 8-Galip BİÇER 9-M.Ali BULUT 10-Mithat CERİTBİNMEZ                 11-Cemal SAÇAN 12-Sedat YILDIZ 
YEDEK
1-Faruk RENDE 2-Nebil TALAŞ 3-Mehmet ASLAN 4-Suphi YEŞİLDAĞ 5-Nihal ÇELİKEL 6-Yusuf GÖKAY   7-Yusuf BELLİ 8-Bestami ALICI 9-Bülent KIRMIZIOĞLU 10-Ethem KARTAL 11-Ümit AKÇALI 12-Fariz NAS
DENETLEME KURULU
ASİL
1-Zafer KUTLU 2-Fevzi SEVİNÇLİ 3-Naim GÖKPINAR
YEDEK
1-Özgür Yılmaz 2-İsmail YAŞAR 3-Cemil YÜCEL
 
 
 ATSİAD Kongreden Güçlenerek Çıktı ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet