Skip Navigation Links

Arsuz Gözcülerspor Hedefe Kilitlendi..

Arsuz Gözcülerspor yönetim kurulu, genel kurul sonrası ilk kez yemekte bir araya geldi.

Arsuz Gözcülerspor Hedefe Kilitlendi.. Web
TV

Spor   A+a-

Geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurulunu gerçekleştirerek sezona fırtına gibi bir giriş yapan Arsuz Gözcülerspor yönetim kurulu, genel kurul sonrası ilk kez yemekte bir araya geldi.
 
Hatay Süper Amatör Lig’de Arsuz ilçesini temsil eden tek kulüp olan Arsuz Gözcülerspor, lige Altınözü Belediyespor’a karşı aldığı 7-0’lık galibiyetle başlayarak iyi bir başlangıç yapmıştı. 
 
Bölgenin saygın isimlerinden oluşan Arsuz Gözcülerspor yönetim kurulu, Başkan Adnan Ağır’ın ev sahipliğinde bir araya geldiği akşam yemeğinde, sporun birleştirici özelliğinden yola çıkarak yaratılacak sinerjiyle Arsuz’u Türkiye’ye en iyi şekilde tanıtmak amacına dikkat çekti. 
 
Arsuz Bıkmaz Restoran’da bir araya gelen Arsuz Gözcülerspor yönetim kurulu, yeni sezonda tüm yaş gruplarında şampiyonluk ve profesyonel liglere yetenekli futbolcular yetiştirilmesi için de karar alarak önemli hedeflere kilitlendiğini ortaya koydu. 
 
Arsuz Bıkmaz Restoran’da yenilen keyifli yemeğin ardından fasıl grubu eşliğinde şarkılı türkülü bir gece geçiren Arsuz Gözcülerspor Yönetim Kurulu, zorlu geçecek müsabakalar öncesi moral depoladı ve güçlü bir yönetim olarak tüm zorluklara karşı verilecek mücadelenin enerjisini biriktirdi. 
 
Bölgedeki tüm sosyal sorumluluk projelerinde rol alarak ilçenin gelişmesi ve tanıtımına katkı sunan Arsuz Gözcüler Spor Yönetim Kurulu ve denetim kurulu üyelerinin isimleri ve iştigal ettikleri meslekleri şöyle; Adnan Ağır  İşadamı, Özer Ateş Esnaf, Zuher Ekenel  İşadamı, İlmettin Güler İşadamı, Pervin Horoz Tümkaya Sigortacı, Serkan Alan  Serbest, Semir Kirmit Müteahhit Medica Arsuz Tıp Mrekezi ortağı, Mehmet Turhan Arsuz Belediyesi Mali İşler Müdürü ,  Ali Kırar Tüccar, Tuncay Gümüş Serbest, Sezer Aydemir – Müteahhit, Bedi Ekenel Serbest, Nazım Uyar Emlakçı.  Arsuz Gözcüler Spor Denetim Kurulu Rasim Gümüş  Otel Sahibi, Abdulhamit Reyhani  Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Sunay Pehlivan  Arsuz Belediyesi’nde memur. 
 
 
Arsuz Gözcülerspor Hedefe Kilitlendi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet