Skip Navigation Links

Sütten 30'u aşkın öğrenci hastanelik oldu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın süt dağıtımına başladığı bugün, birçok ilde yüzlerce öğrenci gibi İskenderun'da da çeşitli okullardan 30'u aşkın öğrenci ku

Sağlık   A+a-

 
Sütten 30’u aşkın öğrenci hastanelik oldu
 
Milli Eğitim Bakanlığı’nın süt dağıtımına başladığı bugün, birçok ilde yüzlerce öğrenci gibi İskenderun’da da çeşitli okullardan 30’u aşkın öğrenci kusma şikâyetiyle Hastanelere taşındığı iddia edildi.
Sabah saatlerinden itibaren ilköğretim öğrencilerine MEB’in bugün başlattığı süt dağıtımı İskenderun’da da gerçekleştirildi. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere öğrenciye içmek üzere okullarda süt dağıtımı yapıldı. Sabah saatlerinden itibaren farklı okullardan 30’u aşkın öğrencinin kusma şikayetiyle İskenderun Devlet Hastanesi çocuk servisine getirilerek tedavileri ve tahlilleri yapılıp, taburcu edildiği öğrenildi.
İlk günden öğrencilerin içtikleri sütten zehirlenme şüphesiyle hastanelere taşınması velileri de, tedirgin etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, yaşanan olayın bir zehirlenme olmadığını, velilerin çocuklarına süte karşı alerji testi yaptırmamasından kaynaklı az sayıda öğrencinin hastaneye götürüldüğünü bildirdi.
Yurt genelinde olduğu gibi Milli Eğitim Bakanlığı’nın süt dağıtımına başladığı ilk gün İskenderun’da da zehirlenme şüphesiyle öğrencilerin hastaneye kaldırılması dikkat çekti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet