Skip Navigation Links

Vali Ata'dan Seyfi Dingil'e İade-i Ziyaret

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e iadeyi ziyarette bulundu.

Vali Ata'dan Seyfi Dingil'e İade-i Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e iade-i ziyarette bulundu.
 
Hatay Valiliğine yeni atanan Vali Erdal Ata’yı belediye binası önünde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri karşıladı.
 
YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
 
Ziyarette, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile bir süre sohbet eden Vali Ata belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin geneli hakkında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den bilgi aldı.
 
Vali Ata’ya hayırlı olsun dileklerini yineleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un tarihi dokusu, doğal güzellikleri, gelişen sanayisi, sıcak insanları ve sosyal ve kültürel yapısıyla çok özel ve ayrıcalıklı bir yer olduğunu dile getirerek yeni görevinde başarılar diledi.
 
KARDEŞLİK ORTAMINI DEVAM ETTİRECEĞİZ
 
Hatay Valisi Erdal Ata ise Hatay gibi güzel ilde görev yapacak olmaktan son derece memnun olduğunu belirterek,” İskenderun’da son derece büyük gelişen, kalkınan bir ilçemiz. Hatay halkına İskenderun halkına hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Bu bölgede süren kardeşlik, huzur, barış ortamını hep birlikte devam ettireceğiz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hep birlikte halkımıza güzel hizmetler vereceğiz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet