Skip Navigation Links

Hatay MKÜ Tv Yayın Hayatına Başladı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde bir süredir yayında olan Radyo Üniversite’nin ardından MKÜ TV’de yayın hayatına başladı.

Hatay MKÜ Tv Yayın Hayatına Başladı

Gündem   A+a-

 
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde bir süredir yayında olan Radyo Üniversite’nin ardından MKÜ TV’de yayın hayatına başladı.

Geçtiğimiz yıllarda MKÜ İletişim Fakültesi bünyesinde Radyo yayıncılığının uygulamalı olarak hayata geçirildiği Radyo Üniversite’nin ardından bu yıl da TV yayıncılığı konusunda atağa geçilerek MKÜ TV altyapı ve stüdyolarını tamamlayarak yayın hayatına başladı.
MKÜ iletişim Fakültesi Dekanlığı bünyesindeki yayın kuruluşlarının teknik alt yapısı, yayın stüdyoları bölgemizdeki  Radyo-TV yayıncılarının yıllardır yakından tanıdığı deneyimli yayıncı/yapımcı Yusuf Sağlamoğlu ve ekibi tarafından gerçekleştirildi. Programların yayın akışı da Sağlamoğlu tarafından yönetiliyor.

Geleceğin Radyo-TV yayıncılarının eğitim gördüğü MKÜ İletişim Fakültesi bünyesinde öğrencilere yönelik eğitim ve uygulama amaçlı kurulan MKÜ TV de şimdilik kapalı devre ve internet ortamında test yayını yapıyor. Kurulan profesyonel yayın stüdyoları ve teknik altyapı sayesinde güncel haber ve gelişmelerin de yayınlanacağı MKÜ TV’ de konukların da alınabileceği canlı yayın programları yapılabilecek.

Başta MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Eren olmak üzere, Kurucu üniversite yetkililerinin şahsında başarılı televizyon-radyo yayıncı ve yapımcısı meslektaşımız Yusuf Sağlamoğlu ile MKÜ TV, ve Radyo Üniversite’ye, yayın hayatında başarılar dileriz.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet