Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB’nin Eğitim Seferberliği Sürüyor..

HBB ekipleri, sunduğu hizmetlerle öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

HBB’nin Eğitim Seferberliği Sürüyor..

Eğitim   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitim seviyesi ve okur-yazar oranı yüksek; geleceği bilimle, sanatla, kültürle ve sporla örülmüş bir Hatay yaratma hedefiyle var gücüyle çalışan HBB ekipleri, sunduğu hizmetlerle öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.
 
KUMLU, HASSA VE REYHANLI’DAKİ OKULLARA HBB’NİN ELİ DEĞDİ
 
Hatay’ın eğitim seviyesinin yükselmesi, Hataylı öğrencilerin özgüvenlerini ve yeteneklerini geliştirmeleri doğrultusunda öğretmen ve öğrencilerden gelen taleplere hassasiyetle kulak veren HBB ekiplerinin son durağı Kumlu, Reyhanlı ve Hassa ilçelerindeki okullar oldu.
Hayata geçirilen projeyle öğrencilerin mutluluğuna vesile olan HBB ekipleri, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kumlu ve Reyhanlı ilçe başkanları Ali Çimer ve Haydar Ergüneş ile birlikte birçok okulda öğrencilere okul çantası, okul kıyafeti ve kırtasiye malzemesi dağıttı.
 
HASSA ARDIÇLI İLKOKULU ATATÜRK BÜSTÜNE KAVUŞTU
 
Atatürk ilke ve inkılâplarının yılmaz bekçileri olan HBB ekipleri, örnek bir davranışa daha imza atarak, Hassa Ardıçlı İlkokulu’na Atatürk büstü hediye etti. Uzun zamandır Atatürk büstünün olmadığı okulda görev yapan öğretmen ve okul öğrencileri, kendilerine hediye edilen bu kıymetli armağan karşısında duydukları sevinci gizleyemedi.
Yaşadıkları heyecan ve mutluluk gözlerinden okunan Ardıçlı İlkokulu öğretmen ve idarecileri, bu güzel anın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş olmak üzere herkese teşekkür etti.  
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar