Skip Navigation Links

Hassa'da Şehit Uzman Çavuşu 5 Bin Kişi Uğurladı

Lice'de çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Çito, memleketi Hatay'ın Hassa İlçesi'nde toprağa verildi. Çito'nun

Hassa'da Şehit Uzman Çavuşu 5 Bin Kişi Uğurladı

Gündem   A+a-

 Diyarbakır'ın Lice İlçesi üs bölgesinde PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Çito, memleketi Hatay'ın Hassa İlçesi'nde toprağa verildi.
 
İlk olarak Akkülek Mahallesi'ndeki baba ocağına getirilen şehit Oğuzhan Çito'nun cenazesi burada alınan helalliğin ardından Aktepe Merkez Camii'ne götürüldü. Düzenlenen törene Hatay Valisi Erdal Ata, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Hatay İl Jandarma Komutanı ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, şehidin ailesi ile yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı.
 
Baba Mustafa Çito ve anne Gülizar Çito cenaze töreninde yakınlarının desteğiyle ayakta durmaya çalıştı. Baba Mustafa Çito, namaz öncesi oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi omuzlara alınarak tekbirler eşliğinde cenaze aracına kadar götürüldü. Şehidin cenazesi Eğribucak Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.
 
EV ALMAK İSTİYORMUŞ
 
 
Şehit Oğuzhan Çito'nun askerlik mesleğini ailesi ve kendisine iyi bir ev almak için seçtiği aynı zamanda da nişanlanmak için hazırlandığı öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet