Skip Navigation Links

Vali Ata, Emniyet ve Jandarma’dan Brifing Aldı

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay’ın beklentilerini yerinde görüp tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla kurumlardan brifing almaya devam ediyor.

Vali Ata, Emniyet ve Jandarma’dan Brifing Aldı

Gündem   A+a-

 
Hatay Valisi  Erdal Ata, Hatay’ın beklentilerini yerinde görüp tespit etmek ve eksikliklere çözüm üretmek amacıyla kurumlardan brifing almaya devam ediyor.
 
Ülkemizin ve ilimizin içinden geçtiği hassas süreç göz önünde bulundurulduğunda asayiş ve güvenlik hizmetlerinin en ufak bir aksamayı kabul etmeyeceğinin bilinciyle ilimizin her türlü meselesi ile yakından ilgilenen Vali Ata, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
 
İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Ata, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’dan brifing aldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Uludağ, Vali Ata’ya Hatay’ın emniyet, asayiş, trafik ve güvenlik konuları başta olmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’nün personel, lojistik, hizmet binası ile ilçeler ve birimlerinin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi.
 
İl Emniyet Müdürlüğü’nden aldığı brifing sonrası İl Jandarma Komutanlığı’na geçen Vali Ata, burada Garnizon şeref defterini imzaladıktan sonra, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J.  Alb. Turgay Aras’tan il genelinde Jandarma’nın sorumluluk alanında yapılan çalışmalar, genel asayiş uygulamaları ile ilimizin sınır güvenliği hususunda duvar örme çalışmaları ve kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesinde gelinen son durum hakkında detaylı bir brifing aldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet