Skip Navigation Links

DASİFED’ten Vali Ata'ya Hoşgeldiniz Ziyareti

Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerini kapsayan Doğu Akdeniz (TR63) Bölgesi’nin en geniş tabanlı iş dünyası STK’sı olan DASİFED,

DASİFED’ten Vali Ata'ya Hoşgeldiniz Ziyareti

Gündem   A+a-

 Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerini kapsayan Doğu Akdeniz (TR63) Bölgesi’nin en geniş tabanlı iş dünyası STK’sı olan DASİFED, Hatay Yeni Valisi Erdal Ata’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mehmet KILIÇAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Yeni Valisi Erdal Ata’ya ‘hoş geldiniz ziyareti’ gerçekleştirdi. Hatay Valisi Ata’nın makamında gerçekleşen ziyarete DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, DASİFED Başkanvekili Faruk Ekinci, ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu, ARİAD Başkanı Nadir Urcun, DASİFED Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Ağır, Murat Hayzaran, M.Fatin Bereketoğlu, Rasim Gümüş ve DASİFED Genel Sekreteri Onur Dönmezer katıldı.
 
Hatay Valiliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Kılıçlar, DASİFED hakkında kısa bilgi vererek başladığı konuşmasına Yönetim Kurulu Üyeleri’ni tanıtarak devam etti. Ata’ya DASİFED’in başlattığı Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali ve Hatay Festivali gibi projeler hakkında bilgiler verildi, ayrıca Hassa’ya kurulması planlanan Hassa OSB’nin de takipçisi oldukları belirtildi.
 
Hatay Valisi Erdal Ata, DASİFED’in kendilerine bu nazik ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek DASİFED gibi bölgedeki diğer önemli STK’larla önümüzdeki süreçte bir araya gelerek Hatay için hep birlikte güzel işler yapacaklarını belirtti. DASİFED Yönetim Kurulu Üyeleri de tekrar ilimize hoşgeldiniz diyerek karşılıklı güzel dileklerin ardından ziyareti sonlandırdı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet