Skip Navigation Links

Çiğdede'nin Kanalizasyon Eksikliği Gideriliyor

HATSU,kanalizasyon,içmesuyu ve yağmursuyu altyapı problemlerini gidermek için Samandağ ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Çiğdede'nin Kanalizasyon Eksikliği GideriliyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu altyapı problemlerini gidermek için diğer ilçelerde olduğu gibi Samandağ ilçesinde de çalışmalarını sürdürüyor. 
 
İlçeler arasında ayrım yapmadan ve vatandaşların isteklerini gözardı etmeden projelerini hazırlayan ve uygulayan Genel Müdürlük, Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından Çiğdede Mahallesi’ne 200’lük betonarme borular ile 180 metre kanalizasyon hattının döşendiğini ve atıksu gideri eksikliğinin tamamlandığını bildirdi.
 
Döşenen kanal hattı sayesinde atıksuların tahliyesi konusunda yaşanan sıkıntıların önüne geçildiğine vurgu yapan HATSU İdaresi, kanalizasyonsuz mahalle kalmayacak parolasıyla kent geneli için projelerin hazırlandığına dikkat çekerek, yapılan bu çalışma ile eskiden oluşan tıkanmaların ve çevreye yayılan kötü kokuların engellendiğini kaydetti.
 
HATSU, söz konusu geçen çalışmada 1 kamyon, 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
 
Çiğdede'nin Kanalizasyon Eksikliği Gideriliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet