Skip Navigation Links

Rakiplerinin Korkulu Rüyası Oluyorlar!

Önümüzde ki aylarda değişik bölgelerde yapılacak olan boks şampiyonalarında Hatay ilimizi temsil etmek için Antrenör Hasan Erdener

Rakiplerinin Korkulu Rüyası Oluyorlar!

Gündem   A+a-

 Önümüzde ki aylarda değişik bölgelerde yapılacak olan boks şampiyonalarında Hatay ilimizi temsil etmek için Antrenör Hasan Erdener ve Milli boks hakemi Ahmet Suphi Erdener birlikteliğinde.. 
 
Tüm kategorilerde hızla çalışmalarını sürdürüyorlar.
 
Geçmiş yıllarda yakalanan başarıların devamını arzuladıklarını belirten Antrenör Hasan Erdener özetle şu konuşmanın altını çizdi..
'' Bizler İskenderun Belediyesi boks takımı olarak görevimizin ne denli ciddi olduğunun idrakiyle çalışıyor ve alınan başarılarla bunu kamuoyumuzla paylaşıyoruz. Zor şartlarda sürdürdüğümüz çalışmalarda bizlere destek olunması için İskenderun Belediyesinin himayesindeyiz. Bizleri yakinen takip edilmesini arzu ediyoruz. Alınan başarılar İskenderun Belediyesi sayesinde tüm Hatay ilimizi ilgilendiriyor. Çok öz verili çalışmalar içerisindeyiz.
 
Hatay Boksu tüm ilçelerinde gerekenin üstünde mücadele veriyor. Tüm Belediyelerin ve kamu kuruluşlarımızın bizleri yalnız bırakmamasını gönülden diliyor ve özellikle İskenderun Belediye başkanımız Sn. Seyfi Dingil'in yakın ve sıcak ilgisinin devamıyla hayat bulacağız'' dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet