Skip Navigation Links

Başkan Savaş, Kavaslı Battı Çıktı Projesini Yerinde İnceledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi

Başkan Savaş, Kavaslı Battı Çıktı Projesini Yerinde İnceledi

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi çalışmalarını şantiye alanında inceledi.
 
Hatay’ı hizmet konusunda bir bütün olarak görerek kapsayıcı ve bütünleştirici bir anlayışla hareket eden Başkan Savaş, dev projeleri ile Hatay halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.
 
SAVAŞ, “KAVASLI BATTI ÇIKTI PROJESİ’Nİ EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”
Başkan Savaş, Antakya’nın en önemli geçiş noktalarından biri olan ve araç ve yaya trafiğinin yoğunluk gösterdiği bölgede battı çıktı projesi çalışmalarına başlayan HBB ekiplerinden bilgiler aldı.
 
Şantiye alanında incelemelerde bulunan Başkan Savaş, battı çıktı projesine kısa süre içerisinde başlanıldığını ve tamamlanması ile Antakya ilçesindeki trafik yoğunluğunun rahatlayacağını açıkladı. Bölgedeki çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Savaş, HBB ekiplerine kolaylıklar dileyerek projenin en kısa süre içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi.
 
ANTAKYALILARDAN, DEV PROJELERİN BAŞKANI SAVAŞ’ATEŞEKKÜR
Antakyalılar, Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet vererek gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmaları ile Hatay’ı dev projeler ile adeta şantiye alanına dönüştüren Başkan Savaş’a teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet