Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Reyhanlı'da 11 Mayıs Şehitler Derneği Kuruldu

11 Mayıs 2013’te yaşanan terör saldırısında yaşamını yitirenlerin aileleri ve yaralananların tabii üye oldukları dernek kuruldu.

Reyhanlı'da 11 Mayıs Şehitler Derneği Kuruldu

Reyhanlı   A+a-

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013’te yaşanan terör saldırısında yaşamını yitirenlerin aileleri ve yaralananların tabii üye oldukları dernek kuruldu.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te yaşanan terör saldırısında yaşamını yitirenlerin aileleri ve yaralananların tabii üye oldukları dernek kuruldu.

Başkanlığı'na Ahmet Tuna'nın getirildiği dernekte, başkan yardımcılığına Ahmet Yumuşak, Genel Sekreterliğe Mustafa Diken üyeliklerine ise Ümit Taş, Cevriye Ersürer, Yaşar Alyar, Abdurrahman Erdemci ve Yusuf İri getirildi.
 
Dernek başkanı Ahmet Tuna yaptığı açıklamada, 11 Mayıs'taki terör saldırısının biri belediye binası yanında, diğeri PTT yakınında meydana geldiğini hatırlatarak, saldırıda 52 vatandaşın şehit olduğunu hatırlattı. Tuna, "Aileleri bir çatı altında toplamak, onları yalnız bırakmamak ve olası sorunlarının çözümüne destek olmak amacıyla dernek kurduk, çalışmalarımıza başladık. Bu konuda tüm yetkililerle ve STK'larla da görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar