Skip Navigation Links

Gelişim Hastanesi gözünü Ortadoğu'ya dikti

Ortadoğu ülkelerinden gelen hastaların sayısında artış yaşanması üzerine çalışmalarına hız veren Özel Gelişim Hastanesi yönetimi, kadrosuna alanında t

Sağlık   A+a-

Bölgemizin başarılı sağlık kuruluşlarından Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, yatırımları ve kadrosuna kattığı hekimlerle gündemdeki yerini koruyor. Ortadoğu ülkelerinden gelen hastaların sayısında artış yaşanması üzerine çalışmalarına hız veren Özel Gelişim Hastanesi yönetimi, kadrosuna alanında tecrübeli hekimleri katıyor ve yatırımlarıyla da göz dolduruyor.
Başhekimliği döneminde yatırımlar ve hekim transferleriyle oldukça keyifli bir dönem geçiren Özel Gelişim Hastanesi Başhekimi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ender Çolakoğlu, kız kardeşi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Esen Çağşar Çolakoğlu’nun da ekibe katılmasının mutluluğunu ayrıca yaşıyor.
Hastaların en iyi şartlarda tedavi olmaları için uyum içerisinde çalışan Başhekim Dr: Ender Çolakoğlu ile Hastane Genel Müdürü Metin Yeral, Gaziantep Amerikan Hastanesi’nde görev yapan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Operatör Dr. Serkan Gökpınar, Osmaniye Özel Hayat Hastanesi’nden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Operatör Dr. Mehmet Zeki Karaoğlan ve de İskenderun Doğumevi Hastanesi’nin başarılı hekimlerinden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Esen Çağşar Çolakoğlu’nun ekibe katılmasının mutluluğunu yaşıyorlar.
Özel Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Metin Yeral, bir yandan yatırımlara hızla devam ederken, diğer yandan da başarılı hekimleri ekibe katmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hastane imkanlarının çok daha iyi bir düzeye getirilmesi ve Ortadoğu’dan hasta müracaatlarının artmasıyla bir çok konuda iyileştirme yaptıklarını belirten Metin Yeral, “Hastanede fiziki şartların iyileştirilmesi ve hekim kadromuzun genişlemesiyle birlikte sadece Hatay’a değil, bölge olarak ve Ortadoğu’ya hizmet veren bir hastane olarak hedeflerimizi büyüttük. Hastanede yataklar yenileniyor. Elektrikli yataklarımız hastalarımızın rahat etmesi açısından çok önemli. Dört boyutlu ultrasonumuz devreye girdi. Digital ortamda röntgen filmlerinin takibi yapılıyor. İstenilen her yere digital röntgen filmlerinin gönderilmesi mümkün” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet