Skip Navigation Links

Bir Çocuk Okur Bir Toplum Değişir

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitime verdiği önemin çok değerli olduğunu belirtti.

Bir Çocuk Okur Bir Toplum Değişir

Gündem   A+a-

 
Bilgi ve kültür birikimi yüksek nesillerin yetişmesi için kalıcı hizmetlerin altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte hayata geçirdiği projeleri sürdürmeye devam ediyor.
 
Hataylı öğrencilerin başarı seviyesini yükseltmek ve ailelerinin bu süreçteki maddi yükünü hafifletmek isteyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hassas tutumuyla hareket eden HBB ekipleri, sunduğu hizmetlerle genç zihinlerin mutluluğuna ortak oluyor.
 
HBB EKİPLERİ ANTAKYA ŞEHİT METİN SÜRER İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE OKUL ÇANTASI HEDİYE ETTİ
Yeni eğitim-öğretim yılında ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte başlayan zorlu maratonda Hatay’ın yarınlarına katkı sunan HBB ekipleri, Antakya Üzümdalı Mahallesi’nde bulunan Şehit Metin Sürer İlkokulu öğrencilerine okul çantası dağıttı.
 
HEDİYELERİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
 
Aldıkları hediyeler karşısında mutluluklarını gizleyemeyen öğrencilerin yaşadığı heyecan ve sevinç görülmeye değerdi. Hediyelerin dağıtılmasının ardından sınıflarında öğrencilerini bekleyen öğretmenler ve okul idarecileri, bu güzel anın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitime verdiği önemin çok değerli olduğunu belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet