Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

15 İlçede Mezarlıklar Temizleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri 15 ilçede mezarlık temizleme çalışmalarını sürdürüyor

15 İlçede Mezarlıklar Temizleniyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, yakınlarını kaybeden vatandaşların kabir ziyaretlerini temiz bir ortamda gerçekleştirmeleri için mezarlık temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Vatandaşların daha temiz ve daha huzurlu ortamlarda kabir ziyaretleri gerçekleştirmeleri için kaliteli çalışmalar ortaya koyan HBB ekipleri, inanç ayrımı gözetmeksizin mezarlıklarda takdir edilen hizmetler sunuyor.
ANTAKYA KİSECİK MAHALLE MEZARLIĞI’NDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Mezarlıklarda biten yabani otların biçilmesi, ağaç budama işlemleri ve düzenleme çalışmaları gibi nitelikli hizmetleri vatandaşlarla buluşturan HBB ekiplerinin bu kapsamda gerçekleştirdiği son çalışma, Antakya Kisecik Mahallesi Mezarlığı oldu.
HBB ekipleri uzun yıllar bakımsız bırakılan mezarlıklarda ortaya koyduğu nitelikli çalışmalarla ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret etmeye gelen vatandaşların manevi duygularını yaşamalarına engel teşkil edecek durumları ortadan kaldırıyor. 
ÇALIŞMALAR, 15 İLÇEDE BAKIMSIZ MEZARLIK KALMAYINCAYA DEK SÜRECEK 
HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Hatay’ın 15 ilçesinde her mahalle mezarlığında bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları yapılarak bakımsız mezarlık bırakılmaması noktasında çaba sarf edildiği kaydedildi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş