Skip Navigation Links

Defne’ye 2200 m Yeni İçme Suyu Hattı

HATSU, Defne’de de içmesuyu şebekesi yenileme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Defne’ye 2200 m Yeni İçme Suyu HattıWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), vatandaşlara temiz içmesuyu iletme adına diğer ilçelerde olduğu gibi merkez ilçe Defne’de de içmesuyu şebekesi yenileme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
 
Büyükşehir Belediyesi olunmasıyla birlikte yıllardır bakımsızlıktan dolayı paslanmış ve kullanılamaz vaziyette olan boruların baştan sona yenilendiğinin altını çizen Genel Müdürlük, Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi’ne 2 bin 200 metre yeni içmesuyu hattının döşeneceğini ve mahallenin kanayan yarasına merhem olacaklarını aktardı.
 
Önemli oranda su kaybının da önüne geçileceğini projede toplamda döşenecek olan şebekenin 320 metresinin 160’lık, 1900 metresinin ise 110’luk borulardan oluştuğunu aktaran İdare, içmesuyundaki problemleri giderme ve vatandaşları rahata kavuşturma amacıyla il genelinde çalışmaların sürdüğünü hatırlattı.
 
İçmesuyu şebekesine ihtiyaç duyulan bölgelerin tespit edilerek proje hazırlığının sürdüğünü vurgulayan HATSU, teknik personel gözetiminde 2 kepçe, 2 kamyon ve 9 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
 
Defne’ye 2200 m Yeni İçme Suyu Hattı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet