Skip Navigation Links

Evde Bakım Hizmet Ekibi İş Başında

Hbb, Yaşlı Ve Bakıma Muhtaç İnsanların Mutluluğuna Vesile Oluyor

Evde Bakım Hizmet Ekibi İş Başında

Gündem   A+a-

 
 
BAŞKAN SAVAŞ’IN İNSANI MERKEZE ALAN HİZMET ANLAYIŞI FARK YARATIYOR
 
 
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışından hareketle  duyarlı çalışmalara imza atan HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, “Kimse Yoksa Biz Varız” parolasıyla “Evde Bakım Hizmet Ekibi” ile Hatay’ın 15 ilçesinde vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.
 
 
Hbb, Yaşlı Ve Bakıma Muhtaç İnsanların Mutluluğuna Vesile Oluyor
 
 
İl genelinde 60 yaş ve üzeri yaşlı, bakıma muhtaç vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çeşitli hizmetleri bir arada sunarak sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini tam olarak yerine getiren Başkan Savaş öncülüğündeki HBB ekipleri, vatandaşların huzur, güven ve refahının sağlanması noktasında hizmet çıtasını her geçen gün daha da üst seviyelere taşıyor.
 
 
‘EVDE BAKIM HİZMET EKİBİ’ ANTAKYA’NIN 4 MAHALLESİ’NDE İHTİYAÇ SAHİBİ YAŞLILARA YARDIM ELİNİ UZATTI
 
 
Vatandaşların evlerinin temizlenmesi, günlük ihtiyaçlarının karşılanması hususunda duyarlı davranan ve günlük yaşamı kolaylaştıracak daha birçok zorunlu gereksinime cevap veren ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’,Antakya ilçesi Cumhuriyet Caddesi, Gazi, Hacı Ömer Alpagot ve Habib-i Neccar mahallelerinde ikamet eden yaşlıların ev temizliği ve kişisel bakım ihtiyaçlarını gidererek mutluluklara vesile oldu.
 
 
8 KİŞİLİK EKİP, VATANDAŞLARIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEYİ HEDEFLİYOR
 
Başkan Savaş’ın insanı merkeze alan sosyal belediyecilik ilkesiyle çalışan ekip, ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmeleri sonrasında hemen harekete geçerek özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların huzuru, mutluluğu ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi anlamında duyarlı hizmetler sunmaya devam edecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet