Skip Navigation Links

Geleceğin Yıldızları HBB İle Parlayacak

Hatay’ın sağlıklı yarınlarını planlayarak kentin sosyal yaşamını zenginleştiren ve vatandaşların mutluluklarına vesile olan

Geleceğin Yıldızları HBB İle Parlayacak

Gündem   A+a-

 Hatay’ın sağlıklı yarınlarını planlayarak kentin sosyal yaşamını zenginleştiren ve vatandaşların mutluluklarına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), çocukların ve gençlerin ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

HBB SPOR KOMPLEKSİ VE YAŞAM MERKEZİ’NDE KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI
Ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapmasının yanı sıra hizmete girdiği günden bu yana geçen süre zarfında kentin sportif yaşamına renk katan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde birçok spor dalında kış dönemi kurs kayıtları başladı.

7 yaş ve üzeri genç bireylerin başvurabileceği yüzme, step-aerobik, futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında başlayan kurslar ile yüzü gülen minik sporcular, kış döneminde spor yaparak eğlenmenin ve öğrenmenin tadını çıkaracaklar.

MİNİKLER ALANINDA UZMAN ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE SPOR YAPACAK
Alanında başarılı ve uzman antrenörler eşliğinde spor yaparak geleceğin yıldız adayı olma yolunda yeteneklerini geliştirecek minikler, kurslara kimlik ve öğrenci belgesi fotokopisi, vesikalık fotoğraf ve sağlık raporu ile başvurabilecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet